Succes i Sverige

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

VMK stillede med 3 mand til Milo Classic i Sverige. Derudover var undertegnede (Rikard) med som bankrunner.

Lørdag var der lodtrækning til alle sektioner ved Sege å, og den magede sig således at Simon trak B13 (opstrøms kant), Allan trak B9 og Torben trak D9. A og B-sektionerne ligger i Lödde å, mens C og D er i Sege å.

Iflg. Torben havde han set en rimte ringe under udpakningen, inde foran på hans plads. Derfor fodrede han ikke her under heavybaitingen, hvilket resulterede i 3 rimter på det første kvarter. Det må siges at være heldigt, for Torben fangede ikke mere, og han kunne således indveje 1,9 kg efter 5 timer (4 timer, 45 minutter uden et hug). De indvejede fisk rakte til en 5. plads i en sektion hvor kun de lave numre fangede noget der var værd at snakke om. Ole Hauniss bliver 3’er på lidt over 4 kg fisk.

I B-sektionen var Allan under pres. Den første time havde kun kastet en enkelt skalle af sig, og et utal af andre metoder blev prøvet, resultatløst. Han kunne derfor indveje skuffende 200 gram efter en ørkenvandring på 5 timer. Bedre gik det for Simon på opstrøms kant. En sådan lodtrækning forpligter, og han skuffede da heller ikke, ved at indveje 34,9kg blandede skaller. Det rakte til en flot-flot 1. plads i sektionen, hvor han bl.a. holdt navne som Tom Boulton og Klaus Fix bag sig.

Søndag byttes der vand (ikke sektion A-C, B-D, som vi plejer), dvs. Torben skulle i Lödde å og Simon og Allan i Sege. Simon trækker lidt skuffende D9 (Torbens plads fra dagen før), mens Allan trækker C4. Torben er alene ved Lödde å, så vi kender ikke hans plads, men det viste sig senere at være A3.

Simon er presset på D9, han fanger hurtigt en rimte, men ellers er der fuldstændig dødt. Stig “Stiggy” Thomsen sidder på D10 og nulbonner. Allan er presset lige omkring heavybaiting, han er slet ikke klar, men langsomt får han styr på matchfiskeriet og får først 1 fisk, så 2, og gårsdagens elendige fiskeri glemmes.

Faktisk får Allan så meget gang i fiskeriet at han trækker fra de andre, det sker bl.a. takket været en 8-10 rimter op til 1,8 kg, allesammen taget på match. Fiskene blev holdt på pladsen med løsfodrede madikker, bundet sammen med sticky mag.

Torben har som sagt trukket A3, og da jeg ankommer til Lödde efter ca. 2½ times fiskeri gætter Torben på at han har omkring 25 kg. Fiskeriet er imidlertid gået dødt, så det bliver kun til enkelte skaller mere. Efter endt fisketid kan Torben indveje 24,050kg og bliver kun slået af A1 der har 32 kg. Torben har således 7 point efter 2 dages fiskeri.

Værre er det gået Simon, han har kun den ene rimte at indveje, 510g, og det rækker kun til en 8. plads i en sektion hvor Mark Holmboe forøvrigt bliver 2’er med 8 kg. Fiskeriet er gået dødt for Allan, men heldigvis bliver der ikke fanget det store i sektionen, så Allan kan hive en 1. plads hjem i sektionen, med 6,5 kg.

Samlet set bliver Torben nr. 4 individuelt og Simon nr. 6. Dertil kommer 2 sektionssejre og 1 andenplads. Stærkt gået.

Foruden VMK-repræsentanter var Danmark repræsenteret med Mark Holmboe, Stig Thomsen og Ole Hauniss.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.