KM Nordby Sø 2006

Så blev det tiden til det første Wekkend klubmesterskab i år med kun 5 deltagere. Det skulle foregå i Nordby sø her på fyn. Søen er ellers totalt lukket for alt fiskeri. Men vi havde fået SPECIAL tilladelse til at fiske denne ene gang. Fiskeriet var rigtigt svært på grund af en kanon stejl-skrænt som faktisk drillede alle mand. Og pga. Kraftig VIND /HAGL /REGNVEJR. det betød så osse at der blev brækket 2 stk POLE stænger (CHOC). Men bortset fra det fik alle mand da fisk i rusen på de ialt 4 timer. Vinderen blev Allan “Milo” Nielsen med 14,18 kg, skarpt forfuldt af Mads “Lykkehjul” Petersen med 13,77 kg, Ulrik “Starbait” Møller fik 6,93 kg, de efterfølgende pladser var Simon med 5,23 kg, og til sidst Claus 3,85 kg.

“Golden Peg” blev denne gang udtrukket til at være Claus “Eks-Browning`s plads. Men han var ikke heldig at vinde på denne plads så de 100,- går videre i puljen…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.