Aften/ Morgen tur i Rønninge moserne

  • 0
  • 1

Så var det endeligt blevet ferie og dette havde mig og Allan valgt at bruge på en overnatning i Rønninge mose. Vi indfandt os ved søen fredag aften og fandt nogle rigtigt fine pladser. Vi besluttede os for at fiske match i håb om at fange nogle af søens suder. Da vi begyndte at fiske gik der ikke lang tid inden at de første suder viste sig på pladsen, idet at det boblede kraftig på pladserne. Der gik en halv time så fik jeg det første suder på omkring 2 kg, i løbet af aftenen fik jeg 4 suder. Allan havde ikke så meget gang i den men fik en flot suder og nogle brasen. Efter at havde fisket en halv time med lysflåd uden den store succes gik vi i seng omkring kl 24. Det var dog lidt svært at sove pga det store dyreliv der er ved søen, nu tænker jeg primært på MYG….. Nå men efter at have sovet lidt stod vi op omkring kl 4.30 og begyndte at fiske igen. Det boblede rigtigt meget på min plads og jeg håbede på et rigtigt godt fiskeri. Det blev dog ikke helt så godt i det jeg fangede 3 suder men der var dog lidt flere brasner i løbet af morgen. Allan kunne heller ikke få suderne til at bide men fangede en god brasen på 2,2 kg. Ialt fangede jeg 15,5 kg fordelt på 7 sudere og lidt brasner og Allan havde 7 kg fordelt på 1 suder og nogle brasner. Rønninge moserne er et OSK vand som man kan købe dagkort til i Ækvartor sport eller ved Fyns Mede salg v. Stig Thomsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.