KM Jels Midtersø 2006

Så har vi været i Jels for at afholde endnu et klubmesterskab. Denne gang var der 4 mand troppet op. Vi startede lodtrækningen klokken 8 og jeg var så heldig at trække golden peg. Fiskeriet startede meget sløvt og der var mange rigtig små skaller der drillede. Jeg kom rimeligt godt for start og fangede lidt skimmers og skaller. Jeg havde lidt svært ved at følge med i hvad de andre fangede, da jeg kun kunne se Torben. Men jeg kunne høre at de brokkede sig lidt over de små skaller. Fiskeriet forsatte på samme måde hele dagen. Efter endt fiskeri fik vi vejet ind og jeg vandt med 15,51 kg, hvilket udløser Golden Peg puljen på 780 kr. Jesper blev nummer 2 med 9,32 kg, Torben blev nummer 3 med 7,31 kg og Allan nummer 4 med 7,27 kg. Og med disse resultater kan jeg kalde mig Klubmester 2006. Så mangler vi bare at få fastsat 2 og 3 pladsen, det kommer til at foregå i Rands å på onsdag. Allan ligger 10 point foran Torben som kan tage 2 pladsen med en sejr på onsdag…

Plads Nr. Navn Vægt Placering
1 Jesper Moltrup 9,32 2
2 Allan Nielsen 7,27 4
3 Torben Nielsen 7,31 3
4 Simon Jensen 15,51 1 (GP)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.