KM Skydebjerg Mose 2007

    NY
  • 0
  • 1

Dagens aftenklubmesterskab blev afholdt i Skydebjerg Mose, og da træningen havde givet blandede resultater var det med en vis spænding stævnet blev afholdt. Vi var 6 medlemmer, Rikard, Allan, Claus, Torben, Simon og Jesper, og lodtrækningen magede sig således at Jesper Moltrup trak plads nr. 7, hvilket også var Golden Peg. Rikard trak nr. 1, Allan nr. 3, Claus 4, Torben 5 og Simon 6. Pladserne var fordelt på begge sider af tangen, så Simon, Torben og Allan fiskede til venstre, mens Rikard, Claus og Jesper fiskede til højre.

Fiskeriet skulle hurtigt vise sig at være pænt svært, og bonusfiskene blev afgørende. 10 minutter efter startsignalet hev Torben således en suder i landingsnettet, og lagde sig klart i spidsen. Den første times tid gav 5-15 skaller pr. mand, og værst så det ud for Rikard, der var handicappet af store forekomster af åkander, der var således ikke meget frit vand at fiske i. Rikards vægt blev dog drastisk forøget da han fik en suder på 5m pole, men han var nu ikke ene om at have chancen. Således mistede både Allan, Simon og Jesper suder på polestængerne.

Indvejningen viste hurtigt at suderne var altafgørende for en god placering, da Torben vandt komfortabelt med Rikard på 2. pladsen. Bedste mand uden suder var Jesper Moltrup. Vægtene ses herunder:

Plads Navn Vægt Point
1 Rikard 2,82 83,33
3 Allan 1,34 50
4 Claus 0,94 33,33
5 Torben 4,56 100
6 Simon 0,87 16,67
7 Jesper 2,42 66,67

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.