En lille aftentur

  • 0

Så har jeg været ude på en lille aftentur i et lokalt vand. Jeg havde valgt at prøve at fiske lidt method feeder i håb om en god karpe. Stangen blev rigget op med en method feeder som var fyldt med et Milo foder som hedder Grand prix, hvor i der var blandet en lille smule fiskemel. På krogen brugte jeg Skinz hookpellets fra Sonu Baits. Efter en halv time fik jeg første fisk en lille karpe på 1 kg. Stangen var blot lige kastet ud igen da en karpe på 3,5 kg tog agnen, efter en god fight kunne jeg lande denne gode fisk. Jeg fik en karpe mere på 1 kg og mistede 2, hvor af den ene rettede krogen helt ud, næste gang skal jeg vist fiske med lidt kraftigere krog.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.