2 fisketure

    NY
  • 0

Så har jeg været ude at fiske lidt, denne gang efter karper. Jeg valgte at tage en morgentur i håb om en god karpe. Vandet var en lokal grusgrav, hvor jeg vidste at der var gode chancer. Der blev lagt 3 karpe stænger ud monteret med method feeder, foderet som blev brugt denne gang var Milo Kanaal, hvor i der var blandet 1/3 del Fiskemel i. På 2 af stængerne fiskede jeg med boiles og den sidste stang var der foder majs på. Fodermajs skulle vise sig at være bedst, da denne flotte karpe på 6,5 kg faldt for majsene.

Efter denne morgen tur valgte jeg så lige at tage en tur til en stor jysk sø, for at fiske lidt skaller. Det skulle vise sig at være en god ide, da der var godt gang i fiskeriet. Jeg fiskede med 7 meter pole. På 4 timer fangede jeg ikke mindre end 33 kg rent skaller. Så det var lidt af en super tur.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.