Årets første skælbandit

    NY
  • 0
  • 1

Så blev det endelig wekkend, og muligheden for at prøve et foreholdsvis nyt vand, taklerne blev derefter lagt ud og jeg gled i seng. og vågnede allerede kl. 3.00 til den skønneste musik fra bidmelderne, jeg strøg på ryggen af stangen og fik sat et resolut modhug *Dunke Dunke Dunke* Nice feeling når det faktisk er en ca 3-4 år siden sidst karpetur….

Fisken vejede 6,7 kg og den tog agnen som var en fodermajs, poppet up med flydende skum.

Foderet jeg brugte denne gang til methodfeederne var et nyt produkt der hed : (method/ feedermix) fra sensas, deri kom der så også 1/2 del fiskemix i som så blandes sammen til en dej, plus delte boilies / fodermajs / ørredpiller……Mums Wink

Produkterne kan købes hos : Fyns Medesalg tlf. 64433302

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.