Smukke guld-karusser på take-a-parten

    NY
  • 0

Jeg var denne gang taget ud for at prøve et gadekær i odense, som jeg har været så heldig for nylig at få lov til at prøvefiske i, billedet er p.t sløret fordi der ligger huse bagved som beborene omkring søen ikke vil have offentlig gjort.

Metoden var take a’ part som blev fisket i 11 meters længde, rigget op igen med en Hollow elastik : Den gule fra Milo i 2,1 mm tykkelse, simpelthen fordi der er så mange åkander som fiskene skulle styres uden om, og foderet var den go’e gamle karusse-klassiker Z-72 fra sensas, blandet sammen med Vip light og Grand prix lake, begge blandinger fra Milo.

Resultatet udeblev da heller ikke for jeg fik ialt 28 kg fisk. fordelt på rigtig mange rudskaller/ skaller, 25 alm karudsser samt 15 Guldkarusser **Choc**…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.