EM-update onsdag

Onsdagens træning var planlagt ret nøje, vi holdt fast i vores “sikre” metoder, og eksperimenterede så ved siden af. I dag var højeste vægt faktisk et af eksperimenterne mens den næst-højeste vægt var en af de “sikre”. Vi blev meget klogere på hvilket foder, hvor og hvornår, og ikke mindst fandt vi en mindre joker til konkurrencedagene. Det lyder måske kryptisk, men jeg lover at vi nok skal lægge kortene på bordet når vi kommer hjem.
Kasper havde kant mod ungarerne, og det virkede som om hans taktik kunne betale sig, i hvert fald virkede det som om han vejede flere fisk ind, end hans ungarske nabo, og på samme måde virkede det som om Peter havde noget mere en finnen til højre for ham. Vi lå utrolig tæt med Finland, men hvor deres vægte tildels var bygget på bonusfisk (bl.a. karper op til ca. 1 kg), så kom vores vægte på hårdt arbejde. Simon hev dagens (og turens) højeste vægt med 4,3 kg fordelt på 83 caracio og 2 småkarper, noget af det vi har forsøgt at arbejde henimod, så vi var godt tilfredse.

Torsdag har vi vores taktik mere eller mindre på plads og vi alle fodrer ens, men fisker med mindre forskelle, vi håber derved at finde den kombination af metoder der kan holde fisk i længst tid og dermed give den højeste samlede vægt. Vi fisker stort set ikke 2. heat, da vi brænder alt krudtet af i det første, desuden er der så stinkende varmt kl. 15 at det er ulideligt at fiske. I dag var der en smule tynde skyer på himlen på det tidspunkt, så vi fiskede et par timer af 2. heat, hvilket Nicolai havde bedst held med, ved at fange næsten 4 kg på 1½ time, inkl. en del bonusfisk i form af karper op til lige under kiloet. Også kasper, Simon og Mark fik karper, mens Peter stod over i dette heat. Vi vender tilbage torsdag aften, forhåbentlig med endnu højere vægte end i dag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.