EM-update fredag

Så er det tid til sidste update inden det går løs med selve konkurrencen.

I dag sad vi i boks 23 med finnerne i boks 24 og Slovakiet i boks 22. Vi havde taktikken klar, men med nogle mindre justeringer foreslået af Milo himself torsdag aften. Alle vidste hvad der skulle ske, så der var sådan set ikke så meget at snakke om inden træningen, og da de 3 timer var gået stod det klart at man skulle fange en del småkarper for at kunne være med fremme. Bedste mand var således Kasper der havde kant mod finnerne, med 7,2 kg, med Simon, Nicolai og Mark lige i hælene med mellem 6,0 og 6,3 kg. Nicolai havde knap så mange, men større fisk, mens Mark havde mange (150 caracio), men knap så store fisk. Det nemmeste er vist at fange mange store fisk 😀 Simon havde en blandet landhandel, men altså også lige over 6 kg. Den eneste der ikke rigtigt kørte var Peter der havde lige under 5 kg. Finnerne havde en enkelt mand på 8,6 kg, men ellers med vægte ned til 4,4 kg. Slovakkerne fangede væsentligt mindre end os.

Nu hvor træningen er overstået er der nogle få ting der står klart:

1. Cavo Lama er det mest rimelige konkurrencevand vi nogensinde har set, alle pladser er identiske, og der er ikke tegn på at der er flere fisk i specielle områder.
2. Dybderne varierer kun lidt (+/- 30-40 cm på 13 m pole)
3. Vi har forbedret os meget i løbet af ugen, men det er utvivlsomt ikke nok til at spise kirsebær med de store.
4. Bonusfisk kan rykke i placeringerne, men man kan ikke vinde sin sektion på held alene, det er der simpelthen for mange fisk til.

På aftenens kaptajnsmøde blev der trukket sektioner til lørdag (selve pladsen trækkes først lørdag morgen), og sektionerne er som følger: A (Simon), B (Kasper), C(Peter), D (Nicolai) og E (Mark).

Aftenen er gået med åbningsceremoni i Carpi, en masse taler på en stormomsust rådhusplads, og så ellers med at få pakket bilerne til lørdag.

Vi vender stærkt tilbage lørdag aften, forhåbentlig med gode nyheder.

PS: Vi har modtaget klager over at der manglede billeder fra træningen, det er der hermed rådet bod på.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.