3 fangstrapporter

  • 0
  • 1
  • 2

Fangstrapport fra lokal mose:

Jeg var taget en tur til en mose . Jeg havde aldrig fanget en brasen over 1 kg her i søen, denne dag fangede jeg 8 over 1 kg og den største på 2,3 kg og jeg mistede en stor karpe, som jeg ikke kunne holde ..

Vamdrup:

Vi var taget en tur til Vamdrup, Kim Thomsen, Morten Jensen og jeg, det viste sig at være en god dag. Vi fik slæbt alt grej ned, men også kun lige, for vi skulle først lige forbi nogle køer. Vi fik pakket ud og vi fiskede kun med pool alle sammen. Lige pludselig råbte Morten jeg har vist en karpe på jeg løb hen til ham. Han havde heldigvis elastik i ellers havde han ikke fået denne flotte karpe på 1.8 kg. Kim fangede 6,5 kg og Morten fangede 11,65 kg og jeg fangede 6,4 kg.

Jels:

Vi tog en tur til Jels den 1-7-2007. Det viste sig at være en god dag, selvom det var dårlig vejr. Kim Thomsen fangede 17,96. Morten Jensen 6,7. Jeg fangede 14.34. Vi fiskede med polestang hele tiden. Kim fik ca. 10 gode brasner og en masse skaller. Morten en masse skaller og en masse flirer. Jeg fangede en suder på 1,4, min første, og en masse 15 cm skaller.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.