Årets bedste KM Vamdrup

Her, en uge før det går løs til DM, var vi 6 mand en tur i Vamdrup for at træne/fiske KM i det ene DM-vand. Vi skulle egentlig have været 8, men Simon og Morten valgte ikke at deltage.

Golden Peg er nu oppe i 880 kr, og vi var en kende nervøse da Torben trak plads 2 der netop var Golden Peg i dag. På plads 1 havde han Brian Juul (4 kantpladser ud af 6 mulige i år – Brian trækker pladser for os til DM), Claus på plads 3, Allan på plads 4, Jesper Moltrup på plads 5, og undertegnede på plads 6.

Vejret var næsten for godt, høj solskin og kun en svag vind, personligt ville jeg godt have haft lidt koldere og lidt mere skyet, men man kan jo ikke få det hele Wink

Den første time fiskede Torben godt med skaller på polen, mens det var mere sløvt hos os andre. Jeg fik næsten intet på pole, og skulle faktisk ud på bundmede for at hente min første rimelige fisk, en brasen på næsten kiloet. Som timerne gik svingede fiskeriet frem og tilbage. Torben gik død på polen, men hentede lidt af det igen med et par brasen på samlet 3 kg på bundmede. Claus og Allan fangede tilsyneladende ikke ret meget, men dog ikke så lidt at de helt kunne afskrives. Jeg havde haft et forspring på et tidspunkt til Jesper, men det svandt hurtigt ind, da Jesper begyndte at fange brasen, mens jeg måtte nøjes med skallerne.

Resultatet blev som følger:
Plads Navn Vægt (g) Point
1 Brian 5030 16,67
2 Torben 11630 83,33
3 Claus 5630 33,33
4 Allan 9780 50
5 Jesper 10220 66,67
6 Rikard 12870 100

Vi ses til DM!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.