Aftentur

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så har mig og Morten været afsted på en lille aften tur. Det var meningen at vi ville have været i Odense Å, men efter det kraftige regnskyl forleden, var der kraftig strøm og vandet var meget grumset, så vi vuderede at det ikke var helt optimalt. Så vi valgte istedet at tage en tur i Munkedammen i Odense. Vi fik rigget Take-a-parterne op og det var også tiltrængt, idet mine topkits ikke så for godt ud, der var lidt skimmel på. Morten fiskede 11 meter ud i det frie vand og jeg valgte at fiske 13 meter en halv meter fra sivene, jeg vidste at det ville komme til at koste lidt fisk, at fiske så tæt på sivene og det fik jeg ret i, fordi karpene vidste godt hvor de skulle hen når de blev kroget. Morten startede rigtig godt ud og fik en 2 kg karpe efter blot 10 minutters fiskeri, jeg fangede flere mindre fisk, primært karusser og brasen på omkring 200 gr. Morten begyndte også at fange mange mindre fisk, jeg fik nogle enkelte karper på omkring kiloet. Da mørket begyndte at sænke sig kom der flere karper på min plads, men det kneb med at få dem ind i det de gik i sivene. Morten hev endnu en god karpe på omkring 2 kg. Da det blev mørkt fik vi vejet fiskene og Morten havde 12,2 kg og jeg havde 11,2 kg. Så alt i alt en god tur, og det er bestemt et besøg værd i Munkedammen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.