Første afdeling af sjællandsmesterskabet

Den første afdeling af sjællandsmesterskabet i medefiskeri blev afholdt i Tryggevælde Å fredag den 30. marts.

Det var planlagt at der skulle fiskes på engen, men den MEGET kraftige blæst gjorde at vi satte os på stykket inde i skoven i håb om at kunne side lidt i læ. Det viste sig at det også her blæste kraftigt med en sidevind, der gjorde flådfiskeriet svært og take a part ville være umuligt.
Blæsten skulle vise sig ikke at være den eneste udfordring. Fiskeriet var svært og der var ganske få fisk. I ny og næ dukkede en enkelt brasen op efterfulgt af lang tids ingenting. Vinderen blev Rasmus Pindstrup fra Sportsfiskerklubben Næstved med 11,3 kg. Det vil sige 5 brasner og en håndfuld skaller. Dagens største fisk fange Claus Jacobsen, ligeledes fra SFK Næstved. Det var en brasen på lige 2,6 kg.
Næste afdeling af Sjællandsmesterskabet bliver afholdt 1. juni i Ringebæk Sø.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.