Karper i forårssolen

    NY
  • 0

Den 30. marts blev take-a-parten endelig luftet igen. Jeg var en tur i en af de lokale søer med en fornuftig bestand af mindre karper. Forfoderet var ½ kg Betain Mussle Mix, lidt Krazy Krill Pellets og dåsemajs. Som krogagn et par almindelige dåsemajs eller en enkelt rød jordbærmajs, det var desværre ikke muligt at fiske med maddiker pga. en milliard småskaller. Det blæste temmelig kraftigt, så jeg kunne kun holde en 11 meter. Til gengæld var karperne ikke forsigtige, og jeg nåede at fange 11 skælkarper indtil mine tynde arme ikke kunne holde stangen længere i den kraftige vind.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.