Spænding i toppen til SM

Alt åbent efter anden afdeling af Sjællandsmesterskabet i medefiskeri.

Anden afdeling af SM blev afholdt i Ringebæk Sø søndag den 1. juni.
Det blev en dag med blandende fangster, uden at nogen af deltagerne nåede tocifrede vægte. Jeg var desværre nødt til selv at melde fra denne gang og beretningen er derfor meget kortfattet.
Der blev fanget lidt brasner men ellers var det primært mindre fisk, særligt aborrer, der kom i nettene.
Dagens bedste blev Kenn Kristensen fra Ishøj med 5,19 kg fanget et stykke ind i sektionen. Generelt var resultatet, set fra en der ikke var til stede, lidt overraskende i det flere af de lokale deltagere, der ellers kende vandet godt havde tomt net. Kantfiskerne havde de højeste vægte på hhv. lige over 9 kg og knapt 7 kilo, men ellers var fiskene fordelt rimeligt jævnt over strækket.
Alle der har været med indtil nu har stadig muligheden for at sikre sig titlen som Sjællandsmester 2008, hvis de leverer en topplacering ved den sidste afdeling i Susåen ved Skelby den 28. September.
Her må det forventes at blive take a part fiskeriet, der vil være det mest oplagte og der vil, afhængigt af deltager antallet blive tale om svært til middelsvært fiskeri på dybt vand formentlig med en stor gennemsnitsstørrelse på både skaller, rimter og brasen.
En stor tak til Stig og Ole, der var villige til at stille op som kantfiskere selvom de kom hele vejen fra Fyn.
Skulle der sidde nogle folk der ude, der har lyst til at være kantfiskere denne dag, modtager jeg meget gerne en henvendelse og i skal i så fald ikke betale dagkort.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.