Klubmesterskab Harndrup

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så fik vi afholdt det sidste klubmesterskab inden sommerferien, der var gode forventninger til den første tur i Harndrup grusgrav i år. Der var mødt 5 mand op denne aften, og lodtrækningen gav Torben Golden peg.
Da vi startede skete der ikke meget. Det vil sige efter en halv time var der kun fanget enkelte fisk. Jeg selv kunne ikke få gang i ret meget, og jeg endte da også kun med skuffende 7 fisk. Torben havde en gylden sidste time og fik 2 fisk i alt.
Allan, Brian og Claus havde alle fanget omkring 40-45 fisk, så det ville blive tæt, Claus havde 1,470 kg, mens Brian og Allan delte 1 pladsen med 1,840 kg. Jeg har personligt aldrig oplevet fiskeriet være så dårligt, hvad årsagen er?? Om det er fiskedød som der var i den lille af grusgravene sidste år, eller blot vejr omskiftet ved vi ikke. Men en tam affære var det…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.