Langesø Warm-Up

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Allan og jeg havde aftalt at tage en tur i Langesø, som warm-up til næste weekends åbne Fynsmesterskab. Det var rart nok lige at få trænet lidt bundmede og match, da det ikke er det vi fisker mest. Vi valgte at gå den lange tur ned i løgparken, selvom det var fristende at sætte sig ved bådhuset.
Vi fik os placeret, og begyndte udpakningen. Fiskeriet startede stille og roligt, der var ikke så meget gang i den. Allan startede bedst med nogle brasen, mens jeg fik nogle gode skaller. Efter nogen tid begyndte det at gå endnu bedre for Allan, han fik godt gang i fiskeriet og han kørte jævnt resten af dagen.
Jeg kørte nogenlunde men havde en død periode halvvejs, og det var det der gjorde forskellen. For til sidst fangede vi begge to rigtig godt. Efter 5 timers fiskeri fik vi vejret ind, jeg havde 25,6 kg og Allan endte med imponerende 38,5 kg.
Med dette fiskeri gælder jeg mig endnu mere til næste weekends Fynsmesterskab, så hvis du ikke er tilmeldt endnu, er det vidst sidste chance i dag søndag.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.