VM i Spinadesco – Søndag

Hermed første indslag fra VM i Canale Navigabile her på medesiden.dk. Vi har fået det trådløse net i det lejede hus til at virke, så nu skulle der komme en opdatering hver aften.

Vi kørte fra Odense fredag aften kl. 20.00, og havde forventet at være i Cremona omkring kl. 12.00 den følgende dag. “Vi” var Bjarne, Simon og undertegnede, Rikard, i en fin, hvid Toyota. Vi fulgtes med Stig og Karina, der kørte i deres egen bil. Det sidste af holdet var så Ole Haugnes og Peter Larsen, der allerede var i Italien.

Pga. sommerferie-kø i Brenner-passet blev køreturen dog ikke så spændende, faktisk tog den hele 22 timer, fremfor de 16 vi havde regnet med i første omgang 🙁

Men pyt, meldingerne lød nemlig på at der blev fanget pænt med fisk, og det var trods alt det vigtigste.

Søndag morgen kører vi til Pesca Sport i Cremona, for at tanke maddiker og ellers lige lure på hvad de havde af spændende fiskesager. Peter og Ole mente at vi kunne glemme alt om strækket ved havnen, da det var her der var fanget bedst de foregående dage, og derfor kørte vi om på den anden side af matchstrækket og fandt en plads ved siden af hollænderne.

Der var ikke seriøs træning i dag, der blev pakket grej ud, sat op som man mente man gerne ville have det, og fik selvfølgelig også badet lidt maddiker, bare for at få noget i rusen. Ole overlod derfor sin plads til mig, der gladeligt indtog kongestolen og fiskede TAP efter carassio, skimmers og småkarper.

Fiskeriet skulle vise sig at være godt, ja faktisk rigtig godt. Vi fiskede dog næsten 5 timer, men alligevel var det imponerende at den dårligste vægt var fra Ole’s plads, hvor der kun blev fisket 50% igennem, fordi der også skulle bindes tackler, og her blev det alligevel til næsten 4 kg. Ellers kom vægtene deropad med 7-8-9 kg, og Peter Larsen med en sjat over 10. Hollændernes bedste mand havde ca. 15 kg!

Inden vi løber rundt med armene oppe over hovedet, skal det dog også med at der ikke blev fanget ret godt andre steder på strækket, f.eks. ved havnen, der ellers havde fisket godt de andre dage.

I morgen starter vi den officielle træning, og vil selvfølgelig arbejde på at nå de samme vægte som vi havde i dag, men forventer egentlig ikke at fiskeriet udvikler sig i den retning.

Fiskeriet virker til at være rent TAP, men det er endnu for tidligt at sige noget om foder, ler, agn, flådtyper osv.

Her til aften roder vi lidt med grejet, inden det officielle VM går løs i morgen tidlig.

Billedet er “Den Røde Baron”, Ole Haugnes, med en fin fangst fra lørdagens fiskeri i området omkring havnen.

Jeg regner med at næste update kommer ca. kl. 21-22 i morgen aften.

Og så kom der flere billeder på…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.