Gudenåen 14-15 april

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Så har Kasper og jeg været en tur i Gudenåen. Da jeg har ferie i denne uge, havde jeg planlagt en 2 dags tur derop, og Kasper havde så lyst til at tage med også, så det var jo bare kanon med lidt selskab.

Vi fiskede tirsdag ved Stevnstrup og vi valgte at fiske Take-a-part for at træne lidt op til landsholdsudtagelsen. Vi startede ud klokken 13 og fiskede så 4 timer frem. Dette resulterede i en vægt på 6,5 kg til Kasper og 12,5 kg til mig.

Tirsdag aften havde vi aftalt overnatning hos en lokal fisker, som tog sig betalt med en udsøgt middag på Jensen´s Bøfhus og kolde fadbamser.

Onsdag valgte vi så at fiske ved Vasen, igen valgte vi Take-a-part. Vi startede ud klokken 10 med at fiske og igen 4 timer senere kunne vi hive nettene op. Kasper fangede 18 kg skaller, hvilket var ny højste vægt for ham. Så det kunne ikke være bedre. Jeg fangede 26,5 kg skaller. Så alt i alt et par super dage ved åen.

3 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Simon.

  Det bliver spændende, at se om der også er lige så mange fisk til landsholdsudtagelsen, den fisker godt i øjeblikket. OSK har klubtur i Gudenåen i denne weekenden, mens jeg passer børn (fruen på job), vi ses om 14 dage i Randers. MVH. Bjarne Team Browning

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.