Gudenåen v. Vasen

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Søndag skulle vi så træne i Gudenåen sidste gang før udtagelsen. Vi vidste OSK sad på stykket ved Stevnstrup, så vi valgte stykken ved pumpehuset eller “Vasen” som nogle kalder stykket. Vasen er navnet på en kolonihaveforening, hvis p-plads vi bruger, deraf navnet. Vi brugte først lidt tid på at trave hele stykket igennem for at se standpladserne som evt. skulle bruges til udtagelsen. Alle træer langs bredden er fældet, og der er mere åbent. Desuden har der kørt gravemaskiner på den sti som går på toppen af volden langs åen. Stien er nu ikke hård underlag, men mange steder løs sand og grus. Så vær lige opmærksomme på at det er et hestearbejde at skubbe/trække sin vogn til udtagelsen om 14 dage 🙂
Vi valgte at sidde et stykke nedstrøms, nærmest Vasen. Det ser ud som om at åen bliver smallere og mere strømfuld jo længere nedstrøms fra pumpehuset man går. Måske noget vi skal være opmærksomme på til udtagelsen. Desuden kan der ses store åkander nede i vandet som er på vej op på nogle pladser.
Vi startede kl.12 og fiskede 3 timer, her er det værd at nævne at vandstanden faldt en del fra omkring 12-13 og så fremefter. Jo mere vandet faldt, des sværere blev fiskeriet. Dybden er kun 1 -1,15m, så variationer i dybden kan være afgørende. Ud fra den lave dybde, kunne det lade sig gøre at fiske top3, i modsætning til Stevnstrup hvor der skal bruges top4 kits.
Vi fik fisk i første drev, og havde hektiske 30 minutter hvorefter at det gradvist blev sværere og sværere. Vi sluttede med Kim der fik 5,65kg og jeg fik 7,05kg. Gennemsnitsvægten på skallerne var kun 100-120gram. Vi sluttede dagen på obligatorisk vis hos Mac D!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.