Treene cup 2010 og Friedrichstadt par stævne i Marts 2010

Jeg vil lige informere danske hold som kunne tænke sig at deltage i disse stævne. Jeg har lige fået en besked fra Tyskland at Treene cup 2010 stævnet bliver afholdt samme weekend næste år.det er 5 mands hold . Da der er begrænsning med 25 hold skal man nok høre i år om man kan komme med næste år .Friedrichstadt par stævne i marts bliver anden weekend 2010 . Ring eller mail til mig , jeg har mail adr på dem som står for stævnet .
Husk Ovens cup 3 weekend i september det er 5 mands hold der skal man til at melde sig til nu Der er ca 50 hold med . Hilsen Ulrik Møller 21429011 og mail adr : amum@mail.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.