Langesø 16/5

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Så har jeg været en tur i Langesø, sammen med den ukronede konge i Langesø. Dagen startede super med regnvejr og en gammel Toyota som vi måtte efterlade på en nærliggende tankstation, til stor irritation for en tankpasser, som ikke ville have den holdende.

Vi fik slæbt alt grejet ned i Løjeparken og sat os godt til rette på medeboxene. Jesper havde taktikken klar hjemmefra, et styk bundmede. Jeg valgte at prøve kræfter med lidt match og bolo fiskeri, for at få det trænet lidt. Eftersom jeg næsten kun har fisket Tap i år.

Vi startede ud med at få fodret godt op, og mit foder lå bare super godt, så jeg var meget fortrøstningsfuld. I starten skete der ikke noget, men det var lige indtil der kom en lokal fisker forbi med hans bolo stang. Han fangede den første brasen i Jespers foder.

Så der var altså fisk derude, men ikke i rå mængder. Jesper begyndte at fange nogle fine brasener i ny og næ. Mens at jeg sad og kæmpede for bare en fisk. Den kom også langt om længe, men det blev kun til den ene. Jesper endte med 11 kg brasen, så han er varm til næste weekends Fynsmesterskab i netop Langesø.

2 replies
 1. Kim
  Kim says:

  Det var da bedre end mig, var i karlsgårde sø idag fik kun en skalle på hele 3 timer. Der var også en der skulle prøve min stang,og han knækkede spidsen. Øv tur.

 2. superadmin
  superadmin says:

  Jeg var en smut derude og kigge, og Jesper havde bl.a. det nye Browning Sengetøj med, virkelig lækker kvalitet i flettet nylon og selvfølgelig i Brownings velkendte bordeaux-røde farve, med et stort print af en brasen på forsiden.

  😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.