ishøj open 2009

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

Lørdag d 04-07-2009 mødtes vi ved vallensbæk sø (vandskisøen) vi var 5 hold, der var desværre nogle afbud , så vi mødtes kl 08.00 til lodtrækning hvert hold trak et nr til 2 mand i to ens sektioner så var ser ikke nogen der stod i midten eller fik kanter da alle var klar til at starte kl 10.00 gik vi i gang med fiskeriet der blev fisket på alle måder pole,bund og match men mest pole , det var et svært for ikke at sige meget svært fiskeri med en del små fisk og meget få bonusfisk på pladserne,vand dybden svingede mellem 0,5 og 1 meter på de fleste pladser 0,5 til pole og 1 mtr til match. Fiskeriet blev også svært på grund af varmen der var højt solskin fra start til slut og næsten ingen vind til at køle os lidt ned så der blev fisket under parasol og nakkestykker på capsene for at undgå de værste skoldninger , nogle enkelte kunne stå i skygge fra træerne ved søen. Også en stor tak til de forretninger der var så venlige at sponsere vores lille stævne
Jagt og fiskerimagasinet, Hunters House,Hvidovre Sport og Sport Dres
Sektion 1
Plads vægt point
1 hans jensen 3,200 kg 1
2 kenn kristensen 0,780 kg 3
3 jesper høeg 0,760 kg 4
4 michael ”dyv” hansen 0,940 kg 2
5 jon nørgaard 0,000 kg 6
Sektion 2
1 flemming eriksen 0,540 kg 2
2 jimmi w johansen 0,000 kg 6
3 dan rasmussen 0,420 kg 4
4 micael ”ballerup” hillingsø 0,440 kg 3
5 john eiberg 0,820 kg 1
Placering hold
1 hans jensen – flemming eriksen 3
2 michael hansen – michael hillingsø 5
3 jon nørgaard – john eiberg 7
4 jesper høeg – dan rasmussen 8
5 kenn kristensen – jimmi w johansen 9

1 svar
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Sjovt at se billeder fra Vallensbæk, det er efterhånden mange år siden, jeg sidst har været det. En skam at der ikke var flere fisk der gad bide på, er der normalt flere fisk ??. Strækningen ser stadig indbydende ud.

    MVH – Bjarne Johansen – Team Browning

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.