IAM – Onsdagens fiskeri

I går aftes ankom de sidste fiskere til “Team Denmark”-holdet, altså Ulrik, Bjarne, Torben og Mark. Dermed er vi nu oppe på 7 fiskere, og mangler kun Simon, Peter Braasch, Ole og Kim fra Team Preston Denmark-holdet.

I dag satte vi os i D-sektoren, da fiskeriet her er lidt vildere end i B-sektionen, hvor vi jo sad i dag. Peter Larsen og jeg var hurtigt ude af fjerene, og kørte til D-sektionen stort set kl. 7, så vi kunne få 8 pladser ved siden af hinanden. Det lykkedes, da der ikke var kommet andre end os 😀

Da de andre havde fået spist morgenmad, kom de ned til sektionen, og vi fik pakket grejerne ud. Der så ud til at være en anelse mere strøm end i går, men ikke meget, så Peter L og jeg pakkede de trofaste 4-6-8g tackler ud. Derudover pakkede jeg også en 9m pole frem, mens boloen ikke blev rørt i dag.

Det var også vores første dag med agnlevering ved kanalen, og vi fik bl.a. nogle urimeligt flotte jokers, og efter lidt rådslagning, fik Peter L 1 kg orm, mens jeg tog 1 kg jokers og hookpacken. Derudover havde vi de sædvanlige 2 l casters og 1 l maddiker.

Da alle mand havde fået en plads, var rækkefølgen således: Mark, Torben, Marco Beck, Stig, Rikard, Peter L, Bjarne og til sidst ulrik.

Marco var meget flink, og viste flåd og tackler, og hvordan vi skulle fiske dem. Derudover havde han også nogle nye modeller af Sensas-take-a-parterne, så det var meget sjovt at have ham forbi, og vi udnyttede det til at spørge ham om mange af de ting vi kunne være i tvivl om.

Rent fiskemæssigt startede vi lidt forskudt af hinanden, da nogle gerne ville rode lidt med tackler osv, men lidt i 11 var alle mand igang. Det handlede primært om skaller i starten, deriblandt nogle gode, store dyr, men efter en times tid var det stort set kun brasen i størrelserne 200-1000g. Der blev landet godt med fisk rundt omkring, selvom nogle havde mere tur i den, end andre. Fiskene huggede gerne på casters, eller kombinationer af agn, f.eks. maddiker/casters.

Efter små 4 timers fiskeri mente de fleste at det var tid til at stoppe. Top 3 i vægte i dag var mig selv med 26,5 kg, Stig med ca. 18 kg, og Peter L med lige over 17 kg. Laveste vægte var ca. 12 kg.

Om et par timer kommer de sidste fiskere, og i morgen går det løs med den sidste træning. Personligt vil jeg gerne trække nedstrøms jernbanebroen, fordi vi kun har fisket 1 dag hernede, men der er muligvis nogle af de andre som gerne vil give den gas i brasnerne i de øvre sektioner, så jeg er sikker på at uanset hvor vi trækker, så er der nogen der bliver glade.

Jeg håber at få nogle billeder fra Karina senere, så skal jeg nok uploade dem, så der er noget at kigge på.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.