Benefizangeln i Friedrichstadt

Vi var i dag 3 mand der var taget til Friedrichstadt i Nordtyskland, for endnu engang at indtage kanalerne der.

Udover mig selv, Rikard, var Simon og Ole taget med. Simon og jeg tog en overnatning på hotellet i Schwabstedt, så vi var ultra-veludhvilede da vi mødte op kl. 10 til lodtrækningen.

Der var ialt 43 deltagere, hvilket betød at 10 mand skulle sidde i den frygtede fürstburggrab, en kanal hvor kanten er meget stejl, hvilket gør at man skal sidde på en platform. Heldigvis trak vi udenom denne kanal, da Simon trak nr. 19, jeg trak nr. 30 og Ole trak kant, nr. 33.

Vejret var egentlig ok, dog noget køligt med en temperatur fra 0-3 grader og lange perioder med solskin. Dagen før havde fürstburggraben fisket elendigt, 4 fisk på 3 timer, så der var varsel om at fiskeriet måske ikke helt var som det plejede.

Vi startede 11.30, og efter at have cuppet de første par kugler foder ud, så ventede alle ellers på det første hug. Hos nogle gik det hurtigt, f.eks. ham der sad lige ved siden af broen på plads nr. 11. Hos andre gik det lidt langsommere. Jeg fik mit første hug efter en times tid, en lille skalle på vel 15g, og måtte herefter vente endnu en halv time på at få hug nr. 2, en skalle omkring 80g. Mine sidemænd fik også lidt fisk, lidt flere end mig, men det var absolut ikke vildt. Jeg kunne se ned til Ole på kanten, og han fangede heller ikke meget. Han havde dog selvtilliden iorden, første fisk, en skalle omkring 150g, blev således løftet ind, uden brug af landingsnet. Flot Ole!

Jeg begyndte at pakke efter 2,5 time, der havde jeg 4 fisk, 2 skaller og 2 aborrer. ole havde på dette tidspunkt ca. 5-6 skaller i en ok størrelse. Aborrerne havde han sat ud igen, da han mente det var synd at slå dem ihjel.

Simon havde ikke fanget ret meget mere, han havde vel 12-14 skaller, og en samlet vægt på ca. 1,2 kg.

Stævnet blev vundet med 11 kg, fra plads nr. 16, men der var rigtig mange pladser hvor dagsfangsten var mellem 0 og 10 fisk.

Næste stævne er d. 17. januar.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.