Premieretur til Gudenåen

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Vi var 2 mand der i dag trodsede de meget spæde forårstegn, og tog på fisketur til Gudenåen, på strækket ved Stevnstrup.

Jeg mødtes med Tim kl. 9.30 på P-pladsen, og vi valgte at fiske fra de små træbroer umiddelbart til højre for P-pladsen.

Jeg satsede på 9m TAP, mens Tim fiskede både TAP og Feeder. Pga. alt det sne vi har fået denne vinter var åen høj og farvet. Jeg prøvede med et 8g poleflåd til at køre igennem og et 25g Cralusso Torpedo til at holde stille, og det gik egentlig ok. Dog var der så meget strøm i åen at det ikke gik at bremse 8g’s flådet ret meget, til gengæld gik det fint med at få 25g flåddet til at stå helt stille.

Tim startede på TAP men skiftede hurtigt til feeder, hvor han både fiskede med en rund og en flad feeder, hvor det var klart bedst at få feederen til at ligge stille med den flade feeder.

Vi fiskede ca. 3 timer, men fangede ikke noget, udover noget af det skidt der flød forbi. End ikke en suttet maddikke kunne vi klare.

Da vi var færdige med at fiske, pakkede vi sammen og kørte ned til Vasen for at tjekke det stræk ud. Tim havde aldrig været her før, og fik plottet P-pladsen ind på GPS’en, så han kunne finde tilbage en anden gang. Der er sket meget med naturgenopretningsprojektet, de fleste diger er vist på plads nu, så nu mangler vi bare at de banker rør igennem diget og lader vandet flyde.

Den nye P-plads ved Vasen har plads til en 7-8 biler, og lidt flere hvis man parkerer hensynsfuldt, og der er tilmed en smutvej til åen via et nyt dige, så der er ca. lige så langt at gå til pladserne som vi havde fra pumpestationen. Ikke dårligt.

6 replies
 1. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Det er også nogle hårde pladser i har sat jer på,,, specielt på pole / tap linien kan være hård her… jeg har fanget godt på de pladser efter jeg er begyndt med først match og siden hen bolo og noget længere ovre… der er nogle rander mellem 1/2 og 3/4 vejs over, det er der jeg har fanget bedst…

  men man sidder godt…

  bingo

 2. superadmin
  superadmin says:

  Vi har muligvis ikke fisket pladserne helt korrekt, det kan selvfølgelig forklare hvorfor vi ikke har fanget noget. Jeg formoder dog at vandtemperatur og flow også har haft en betydning, men mon ikke Simon sætter sig på de normale pladser (til venstre) næste weekend.

 3. Simon
  Simon says:

  Hej Peter

  Sejt at du tager med, så bliver vi da nogle stykker. Hvad med klokken 9 på parkerings ved stevnstrup?

  Er der andre der har lyst, skal i være velkommende.

  MVH Simon

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.