Fyraftensfiskeri

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Sidder på mit kontor i morges og solen skinner. Jeg ser frem til at klokken falder i slag og slår 12, så jeg kan komme ud af røret, ned på volden og fiske.
Klokken er 13 og jeg lægger det første foder ud. Har besluttet mig for at lægge 4 små foderbolde ud. I den første og sidste kommer jeg 8-10 maddiker i. Så ud med krogen, men hvad er nu det. Det ser ud som om vandet koger lige der, hvor jeg har fodret. Vandet er ikke klart, men det er sku fisk.

Lige nu er det rart at være Voldgravens muntre dampbarn. Der er mange tanker, der går gennem hovedet på mig, da jeg har de første 10 fisk på ca. 15 minutter, og det er store skaller.
Hvordan skal dette gribes an, hvor meget skal jeg fodre for ikke at mætte fiskene. Skallerne bliver større og større, og så får jeg et par gode rimter på 20 til 25 cm.

Efter en halv times tid beslutter jeg mig for at fodre ca. hvert 15. – 20. minut. Jeg kan jo altid lave det om. Fiskene blev ved og ved, skallerne blev også større og større, og så kom hugget. Tak skal du ha, den er stor, og efter en herlig fight kunne jeg lande en stor rimte, og det var den største, som jeg har set i Voldgravene – 1,28 kg.

Nå jeg kunne blive ved og ved, men jeg vil ikke tage mere af jeres tid. Dagens fangst på 4 timer blev 20,64 kg. i alt 167 fisk, hvoraf ca. 15 – 20 var rimter. Der var ingen brasen, aborre eller andre arter kun skaller af forskellig art og så rimterne.
Men alt i alt en fed fredag eftermiddag på volden.

Skulle nogle have lyst til at fiske med i påsker så kontakt mig, så finder vi ud af noget.

Må jeg også undskylde billedkvaliteten, de er taget af en tilfældig forbipasserende.

Hilsen
Voldgravens muntre dampbarn.

7 replies
 1. Steen
  Steen says:

  I baggraven er fidusen den at men kender lidt til vandstanden i Storebælt, jeg har haft fornemmelsen et par år nu, og jeg tror sku nu at jeg har luret noget af hemmeligheden. Prøv lige at se højvandstabellen fra DMI, målt på Slipshavn. Det giver sku stof til eftertanke.

  Jeg skal arbejde til og med onsdag, og så er det påskeferie for mig. Kan dog være på volden kl. ca. 12.00 om alt vil.

  Jeg vil da også lige slutte af med at sige, tak for blomsterne, fra jer alle.

  Hilsen
  Voldgravens muntre dampbarn.

 2. Steen
  Steen says:

  Ja det er muligt at købe medeårskort til voldgraven nu i 2010. Prisen er som sidste år 350.00 kr. Dog skal man være medlem af en forening under Danmarks Sportsfiskerforbund.
  Send mig en mail så svare jeg tilbage fra på søndag. jeg skal tl Vejle hvor den afholdes kongres i DSF denne weekend, GAB. Jeg ville hellere, ja jeg vil meget, meget hellere ned og fiske.

  Voldgravens muntre dampbarn.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.