Søndag i Randers!

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

OPDATERET: Nu med flere billeder!

Søndag valgte vi endnu engang at sætte os inde på justesens plæne, som er en form for park, det ligger op og ned af Randers Regnskov. Denne dag var både Jesper Larsen, Søren Sørensen, Simon Jensen og jeg troppet op, og håbede på et rigtigt fedt fiskeri med mange kg.

Det startede rigtig sløvt! Den første fisk blev landet efter omkring 35 min. og så var vi igang, – troede jeg. Jeg fik dog mere travlt med at kroge div. træer, grene og indkøbsvogne, og bruge derfor alt for meget tid på at rigge om. Derfor smuttede fiskene hurtigt hen til Simon lækre Sensas foder, hvor de ellers blev resten af dagen.

Søren fiskede kun 6 m. pole, mens vi andre fiskede TAP. Det var Jespers jomfru-tur i strømvand, som endte rigtig godt for den altid glade kolding dreng.

Strømmen var jævn hele dagen, og det blev fisket med:

torpedo 15-20 g.
Shark 15-20 g.
Alm. Poleflåd 8-10 g.
Schögle 15 g.

Efter 3,5 timers fiskeri kunne vi indveje henholdsvis:

Casper Kærgaard 1,6 kg
Simon jensen 11,2 kg.
Søren Sørensen 3 fisk
Jesper Larsen 3,6 kg.

Endnu en god dag, hvor fiskene var blevet endnu færre, og man virkelig skulle kæle for et bid.

Under nedpakningen at grejet, fløj snakken hurtigt, og store emner blev vendt. F.eks. siges der i DK’s medeverden, at et nyt Browningmedlem er under opsejling, hvem vides endnu ikke, jeg kan dog kun sige, at man bør holde godt øje med de folk som fiskede vasen også denne dag. 😀

Casper Kærgaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.