Danish Spring Cup 2010

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Så er Spring Cup overstået, og selvom vejret ikke rigtigt sagde forår, så lykkedes det faktisk at få en rigtig spændende weekend med masser af gode fisk.

På trods af nogle startvanskeligheder, i form af et meget koldt forår, der gjorde at vi måtte rykke stævnet, var der mødt 5 hold op, ialt 10 mand.

Vi kender efterhånden Stevnstrup-strækket ret godt, men vi fiskede denne gang i en helt ny sektion (A-sektionen) og benyttede et stræk vi normalt kun har trænet på (C-sektionen), så der var heldigvis også noget nyt for de fleste denne weekend.

Lørdagens fiskeri var præget af det kolde, regnfulde vejr, og fiskeriet kom aldrig rigtig op i gear.

I A-sektionen var Bo Pedersen suveræn fra nedstrøms kant, da han fangede 10,26 kg, med bl.a 3 flotte brasen op til 1,72 kg og en stor rudskalle. En af hans brasner havde således været nok til at vinde sektionen, da nr. 2, Jakob Øskov fra Team Browning, kun havde 1,60 kg. Der var således meget tæt mellem de øvrige 4 i sektionen, men Jakob trak altså det længste strå. Jakob fiskede primært med bolognese på ca. 20-25 meters afstand.

I C-sektionen var Ole Haugnes også skånsesløs fra nedre kant, og hev en 1. plads hjem via skaller og flirer på take a parten. De øvrige pladser måtte slås om de sekundære placeringer, og her var Simon Jensen skarpest fra plads nr. 2.

Søndag blev der byttet mellem sektionerne, så de der havde siddet i A-sektionen lørdag nu skulle sidde i C-sektionen.

I A-sektionen var nedstrøms kant ikke lige så suveræn som lørdag, sandsynligvis pga. forfoderet fra lørdag, og en helt suveræn vinder blev således Viktor Smidt fra plads 3. Efter 5 minutter havde han den første brasen, og han så sig aldrig tilbage og endte med 23,94 kg primært brasen. Nr. 2 blev Ulrik Møller fra Team Browning på plads nr. 5, med 12,56 kg.

I C-sektionen var nedstrøms kant igen suveræn, Andreas Reinau fangede 8,20 kg, hvilket var rigeligt til at distancere Bo på plads 5, der fangede 5,20 kg. I C-sektionen var der også brasen mellem fangsterne, men det var primært skaller og flirer som vejede i keepnettene.

Samlet vinder Andreas Reinau og Viktor Smidt med 9 point (3+4+1+1), foran Bo & Frederik Pedersen og Stig Thomsen og Ole Haugnes på hhv. 2 og 3. pladsen.

Se hele resultatlisten her: http://medesiden.dk/indhold/danish-spring-cup-2010-3

3 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Jeps, tillykke til Andreas og Viktor, det var en flot sejr.

  Fiskeriet var noget sværere end forventet, og der skulle virkelig kæmpes for hver eneste fisk, langt fra det tons vi har set tidligere på året. Tilmed var der godt bål på gudenåen, så vi skulle op i 15-20g, alt-i-alt en kæmpe udfordring, selvom strømmen desværre betød at de fleste fiskede take-a-part, selvom det for en gang skyld også var ok at fiske f.eks. feeder, bolo og pole.

 2. Bjarne
  Bjarne says:

  Dejligt med en ny 2 dags konkurrence på programmet og godt at i gennemførte selvom der var “start vanskeligheder”. Mon der allerede er planlagt en dato i 2011 ??.

  Tillykke til Andreas, Victor, Bo og Frederik – flot indsats mod ellers så rutinerede fiskere.

  MVH Bjarne Johansen

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.