Klub-VM Polen, update 5, fredag

Først og fremmest har vi haft problemer med internetforbindelsen fra Polen, vi har simpelthen ikke haft net til rådighed. Derfor kommer der en stak updates nu, desværre uden billeder, da nettet er meget langsomt.

Vi har nu overstået 5-6 dages træning, og tendensen er at fiskeriet er blevet meget sværere, og karperne er nu næsten helt væk, kun nogle få lande har held til at få dem på krogen, og de kan jo nok nogle tricks. I stedet er det skimmers fra 20-300g der er hovedmålet, og de står pga. varmen højt i vandet, hvilket kan være alt fra 20 – 200 cm over bunden. De fanges på blodorm og pinkies fisket på et let tackel.

Træningen er egentlig gået ok, vi har fanget fisk, også mere end nogle af vores konkrrenter, men der er også lande der er lysår foran os, i dag havde vi fornøjelsen af at se Ungarn give en lektion i skimmersfiskeri. Heldigvis lurede vi også et par tricks som vi tager med til konkurrencedagene.

Lodtrækningen til lørdag er også klar:

A: Rikard
B: Kasper
C: Ole
D: Simon
E: Peter

Runnerne er også i storform, da vi har fået forstærkning af Peter Braasch, Kasper Struck, Søren Sørensen og Jesper Larsen. Sammen med Casper Kærgaard gør det at vi faktisk har en runner i hver sektion, det har vi vist ikke prøvet før.

Aftenen kommer til at gå med åbningsceremoni, inden vi slutter af med diverse grejforarbejdning og grill på terassen i huset.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.