Morten og Peter i Nyborg.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Idag har Peter Schytt og jeg været en tur i Nyborg voldgrav. Inden vi startede blev vi enige om at fiske et heat i vandværks graven (på den “nye” side) og et heat i en vi havde fået anbefalet af Steen :). Vi startede ud i vandværksgraven, der var der ikke meget gang i den. Jeg fik 0,85 kg( og jeg fik en gedde på 3-4kg) og peter fik 1,42 kg (vi fiskede dog kun 2½ timer). Efter det pakkede vi sammen og kørte i den anbefalede. Da vi kom der ned mødte vi to nye fra nyborg sportsfiskerklub(Andreas og magnus), som havde fisket der i et par timer i forvejen, nå vi pakkede vores ting ud. Efter vi havde pakket ud og taget et par kast, havde peter mange fisk på sin plads, og jeg havde knap så mange. Det endte med at jeg pakkede lidt før da jeg havde problemer med vinden(mit top 5 knækkede)og jeg fangede kun 2 fisk, peter derimod fangede 3,04kg. Da vi havde vejet hjalp vi også de andre to med at veje ind. Andreas havde 2,1 kg( med en rimte på knap et kilo) og Magnus havde 0,74 kg, godt gået begge to.

Tak til min far for kørsel og mad :D.

Morten Gnalling.

2 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  ture, men Øv at du morten skulle knække et led.

  Der er møde vedr. juniormedelandsholdet på tirsdag, hvor vi skal have styr på detaljerne, Morten og Peter er begge deltagere på det danske junior medelandshold, der skal til Luxembourg i næste måned.

  Med venlig hilsen

  Bjarne Johansen

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.