Kærgaard og Larsen på tur!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Tirsdag var Jesper Larsen og jeg på tur. Vi startede underligt nok i Skanderborg sø. Hvor Søren som bekendt havde haft held i sprøjten et par dage fortinden. Vi fik ryddet lidt siv, og kunne sænke vores kæmpe platform, så den stod omkring 40 cm. tilbage i forhold til sivkanten.

Jepser ville fiske Feeder og 7 m. pole og jeg fiskede 13 m. tap og feeder. Jeg ville forsøge at cuppe alt mit foder i, for at kunne holde på den lidt længere.

Den første time var fiskeriet helt død. Det blæste en del, så vi kæmpede lidt med vinden. Dette holdt dog op, og søen bliv blik stille. Så var det hug. Først fik Jesper en stor skalle, og dernæst jeg. Derefter kom de gode fisk. 3 store brasen til mig (højest vægt 3,7) og 7 brasen til Jesper (højeste 3,6).

Efter intens brasenfiskri i en lille time, stred de fra foder pladsen og der var dødt igen. Vi valgte at pakke og finde et andet sted.

Vi kørte videre til en lille mose i nærheden, for at konstatere at der ikke var plads nok, så vi kørte til en lille sø omkring vejle, for at fiske lidt aftenfiskeri.

Skanderborg sø
Jesper 8 fisk = 19 kg
Casper 4 fisk = 10 kg

Mini sø
Jesper 0,5 kg.
Casper 3,0 kg.

Super fint dag, med god mad og godt vejr. Så er vi alle glæde.

Casper Kærgaard
Kolding 3

9 replies
 1. tokio
  tokio says:

  Hej, fint fiskeri I fik dér!
  Men husk, at de højst tillader 0,500gram forfoder i søerne deroppe! Et levn fra fortiden, da de mente, at medefiskernes fodring forurenede vandet. Jeg har forsøgt at “oplyse” dem, men det er at snakke til en døves ører!

 2. bingo fuel
  bingo fuel says:

  det er desværre nok en af de sager hvor det er bedst at fiske videre i stilhed…
  Min mavefornemmelse siger mig at der nok ikke kommer noget godt ud af at udfordre de lokale bykonger i fiskeforeningen… ærgerligt men nok en del af vores virkelighed.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.