50 kilo suder

Da jeg er begyndt at medefiske igen, må jeg sige at det kriplede det sku`for vildt i fingerne for at komme ud og få lidt aktion på take a`part stangen.

Så idag valgte jeg at tage på en morgen tur, lige inden der bliver sat ællinger ud i søen, for så er det (desværre) slut med at fiske deri, jeg var som sagt ved søen kl. 4,30 og fik fodret med ca. 1 kg foder ,dåsemajs, klippet orm og selvfølgelig lidt pellet, der gik ikke mere end godt 10 minutter før jeg havde den første fisk på 1,3 kilo i sækken, derefter kørte det bare derudaf i hele 4,5 time, fordi jeg kunne holde dem på foderpladsen, var nok at solen ikke slog helt igennem skyerne på himlen, det regnede også godt ind imellem.

Jeg vejede fiskene løbene under fiskeriet i en stor plastikpose (nænsomt), for at slippe for at veje dem til sidst, jeg havde også medbragt 2 keepnet på hver 3,5 og 4 meter i længden til brug i dag, da fiskeriet endeligt sluttede ved 10,30 tiden, gjorde jeg fangsten op til nøjagtigt 50 kilo fordelt på 62 stk suder + skaller…

Mvh.hilsen
Allan Nielsen, VENDS
www.allans-medeside.dk

7 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Hej Frederik

  Tak for det.

  Stangen: var en take a`part i 11,5 meters længde, fisket med 4 meter line, bundet i toppen af stangen.

  Flådet: var et 3 grams poleflåd, plejer godt nok ikke at bruge så store flåd, men pga. der er ret dybt + der er mange skalle, skal det hurtigt til bunden.

  Agnen: det bedste til suder fiskeri er (helt 100% – maddiker) efter min mening, men igen pga. små skaller brugte jeg denne morgen orm tippet med 1 maddike eller kun 1 majs på krogen, boosted med flavour…

  Mvh. Allan N – VENDS

 2. Frederik
  Frederik says:

  nå ja ville lige spøre ved du om hvis det regner vil suderne så ikke bide, fordi med mig når det regner er de helt væk?

  og du skriver at der “snart blev udsat ællinger, og så er det slut med fiskeriet” hvorfor?

 3. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Hej Frederik

  Min erfaring med Div. medefiskeri efter de lidt større fisk,
  om morgenen, som jeg har dyrket en del af efterhånden og stadig nyder helt vildt, er at det optimale fiskevejr efter (Suder, Karusser, karper) helt klart er overskyet mildt vejr, lidt regn skader overhovedet ikke det mindste på fiskeriet, tværtimod vil jeg sige at hug perioden bare kan blive forlænget væsentligt, når vi er på disse ture, sidder jeg tit og håber på at solen godt lige må holde sig lidt tilbage bag skyerne, for når solen først bryder igennem er det som regel slut på denne morgens fiskeri, og huggene ophører.

  Angående fiskeriet i netop disse suder søer, så er det et jagt konsortie som har jagten i de 2 søer der, og de har lige sat x-antal ællinger ud + 60 fasan kyllinger ud i wekkenden i området, bare fasan kyllingerne alene koster mellem 40-50 kroner pr. stk, Choc, det er nok til at de gerne vil have lidt fred ved søerne…

  Mvh. Allan N – VENDS

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.