Fedt fiskeri i Vissenbjerg

    NY
  • 0

Tirsdag blev jeg nød til at lufte take-a-parten. Jeg tog en tur til Vissenbjerg, og ankom omkring kl. 11 i fantastisk vejr 23 grader, svag vind og sol. Jeg valgte at fodre sparsomt med cuppen, med en foderblanding af Betain Mussel Mix, 4 mm pellets, dåsemajs og orm. Og som sædvanligt drillede skallerne, det var svært at komme til at fiske med maddiker og orm, men ved at fiske med et enkelt majskorn var det muligt at komme til bunden til de bedre fisk. 3½ times fiskeri blev det til, og en samlet fangst på 13,5 kg, fordelt på 42 brasen, 43 skaller og aborre, samt en enkelt karusse på 500 gram. Hilsen Peter

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.