Nyt fra FIPS

Iflg. den tyske side www.champions-team.de er der spændende nyt fra weekendens FIPS-komite:

– Tiden for heavy-baiting går op fra 5 til 10 minutter
– Sektionerne ændres igen
– Fisketiden stiger fra 3 til 4 timer

Det samlede referat fra FIPS dukker nok op på www.fips-ed.com indenfor kort tid.

4 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Min egen holdning til ændringerne er overvejende positive, dog synes jeg at det er lidt irriterende at der bliver ændret på sektionerne hele tiden. Man burde have holdt fast i de 3 delsektioner fra Holland og givet dem endnu mere tid til at forankre sig, i stedet for at prøve noget nyt hvert år.

  Jeg kan rigtig godt lide at vi skal fiske 4 timer i stedet for 3. Vi er trods alt kørt rigtig mange kilometer og har brugt rigtig meget energi på at fiske hele ugen op til stævnet, og så bliver vi spist af med 2 x 3 timer, når det vi egentlig helst vil er at fiske endnu mere. Samtidig tror jeg at den ekstra time vil åbne for noget andet fiskeri hvor de store fisk vil få større betydning, da de som regel kommer ind sidst i konkurrencen. Ved at få en time ekstra bliver der åbnet en ny dimension i fiskeriet.

  De 10 minutters heavy-bait er jeg ikke ubetinget begejstret for, indtil videre ser det ikke ud til at man får mere tid til udpakningen, og derfor bliver de ekstra 5 minutter taget fra den almindelige udpakningstid. Det ville være rart med 2 timer og 15 minutter eller 2 timer og 30 minutter til udpakningen.
  Dog er det fint at have 10 minutter til at heavy-baite, på den måde er der mindre stress, og man kan lægge sit foder mere nøjagtigt.

  Alt-i-alt glæder jeg mig til at læse det samlede referat

 2. Bjarne
  Bjarne says:

  Det er ihvertfald min mening, idet som Rikard skriver. Så bruger man en hel uge på forberedelse og så er det hele overstået på 2 x 3 timer, 25% mere fisketid er godt.

  At de laver sektionerne om igen, kan jeg ikke forstå – det forvirre bare.

  Mon man nu laver landsholdsudtagelsesstævnerne om til også at være på 4 timer ?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.