ENDELIG… MED VIDEO

Video på : http://www.youtube.com/watch?v=7aIGesctUI0

Efter mange ugers ventende og længsel på at komme ud og fiske, var jeg nød til at gøre et eller andet. Jeg var rundt på kigge på de vande som var isfri, men det tiltræk mig ikke rigtig, da jeg havde en mavefornemmelse, der sagde netop disse vande ikke ville give fisk i januar… Så valget stod mellem en laaaang tur til Randers, som kunne give mange fisk, eller floppe. Eller jeg med forsigtighed skulle bruge 1 time på at skære en hul i isen i Jels Sø, og så sidde på broen og fiske lidt alternativ medefiskeri.

Valget fladt på Jels Midtsø.. Jeg pakkede 2 stiger, et reb, en redningsvest og en motorsav. Isen målte jeg til omkring 15 cm. Jeg fik mig begivet ud på isen ved hjælp af stigerne.. Så skulle der skæres.. Hullet blev omkring 60 x 60 cm.

Jeg cuppede først 2 små faste foderkugler med ler, og dernæst 15-20 maddiker. Efter en halv time, meldte kulden sin ankomst, og jeg troede ikke rigtigt på det længere.. Men pludselig gik flådet 1/3 ned, jeg ventede, og endnu 1/3 ned. Så kom tilslaget, og årest første fisk var på land. Efter denne succes cuppede jeg endnu en lille kugle ud. Den næste time fik jeg endnu 7 fine skaller.

Rigtig fed eftermiddag, hvor hårdt arbejde med skære is, bar frugt.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.