Team Browning var på fisketur i dag

I dag valgte vi 3 mand fra Team browning at tage ud i det pragtfulde vejr. Turen gik til Tæppeladen søen . Vi valgte alle 3 mand at fiske take a part. Bjarne og Peter 9 mtr og jeg 11 meter . jeg brugte et 1 gram flåd med en 18 krog og alt foder blev cuppet ud og der kom jeg lidt hvide maddiker i . Jeg valgte til i dag 1/2 pose black magic og en 1/2 pose etang , det giver en mørk forfoder. Bjarne fik 2 brasen og en del skaller , Peter fik 87 skaller og jeg fik 2 brasen og 77 skaller. Så det var en rigtigt god dag med action på stangen. Nu må vi håbe at vi ikke skal have minus grader i næste uge igen da isen forsvinder stærkt i disse dag og det ville være kanon at komme ud i næste weekend igen.
Hilsen Ulrik

3 replies
  1. superadmin
    superadmin says:

    Tillykke med fangsten, Tæppeland beviser igen at det er et fantastisk vintervand, og ofte det første der åbner efter hård frost.

    Jeg selv fangede 0 fisk i Gudenåen, skønne spildte kilometer på motorvejen, men sådan kan det jo gå…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.