Fedt fiskeri i Odense Å

Jeg besluttede mig for at tage en tur i Odense Å, som en slags opvarmning til i morgens vilde ræs, Randers, i Gudenåen.

Det blev Ejby-mølle strækket, jeg valgte (inspireret af Simons fangst forleden). Jeg pakkede min TAP ud i 13m, dog kun et top-kit, og riggede top-kittet med et rundt 2gr’s flåd, derefter cuppede 3 kugler foder ud med lidt maddiker i. Allerede første kast var der fisk, en skalle på 300-400gr, og det syntes jeg var lidt atypisk for Odense Å, da der plejer at gå mindst 20min før der er fisk..
Nå, men forbavset endnu en gang var anden fisk en rimte på godt og vel 800 gram, og tredje fisk endnu bedre. Der var stor modstand i den anden ende og det viste sig at være en brasen(som senere blev vejet til 3,2kg), hvilket var super fedt!
Det rigtig gode fiskeri blev ved hele dagen, med mange skaller og rimter i 500grs klassen, så efter 3½ timer, blev sækken med fisk indvejet til 22,3kg! Hvilket er den største vægt jeg har oplevet i Odense Å længe.

Super god dag:) håber på ligeså godt fiskeri i morgen, men det bliver nok svært at efterkomme.

Morten Gnalling

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.