Hygge-fiskeri i Nyborg

Så kommer der endnu en rapport fra O.S.K. Vi var i dag fem raske fiskere samt Karina og Anders, der havde besluttet sig for at “prøve fiske” et stykke af Vindinge å (da vi skal bruge stykket til et af vores klubstævner). De fem fiskere var: Stig Thomsen, Kasper “the bream king”KK, Steen Christensen, Ole Knudsen og sidst men ikke mindst undertegnede Victor Bjerre Smidt. Vi fik trukket lod om pladserne og fik sat grejerne op og startet fiskeriet….. Efter et par timers venten på bare et lille hug pakkede vi alle grejerne sammen og vendte snuden mod Nyborg voldsystem, nærmere betegnet Revelinsbroen. Da vi ankom til volden var Ole allerede i gang med at afsætte standpladserne, mens han gik og gumlede på tankens nybagte pølsehorn mhmhmh… Vi fik trukket lod om pladserne og de blev som følgende: 1:Stig Thomsen, 2: Ole Knudsen, 3: Kasper “the bream king” KK, 4: Victor Smidt, 5: Steen Christensen. Hvor plads 1 er i kanalen op mod broen. Vi fik alle fodret med to-tre kugler og så var fiskeriet i gang. Steen var den første til at hive den første rimte op af voldens dyb. Som på dette stykke er ca. 50 cm. Efter Steen kom Kasper the bream king med endnu en rimte. Derefter begyndte Ole også at fange fisk, mens undertegnede bare sad og så på sidemændene fange fisk. Jeg begyndte dog selv at få lidt gang i fiskene, men de var svære at holde på foderpladsen. Vi fandt, at for at få en god rytme med skallerne skulle man fodre med cuppen, dernæst fange 1-3 fisk også fodre igen. Det viste sig dog senere at Stig og Ole ikke ville få brug for skalle taktikken. Stig som ikke rigtigt havde kunnet få ordentlig gang i skallerne den første time begyndte nu at komme igen med flotte skaller og nogle fine skimmers samt brasen og Ole, som fiskede pole fulgte trop. Vi andre kunne aldrig rigtig følge med de to. Stig endte da også med 9,63 kg efter 3,5 time og blev dagens vinder og modtager af fire guldpolerede tyvere. Ole fik sølv med 8,42 kg så han kunne håne os andre, som sad med TAP…. Victor blev 3´er med 5,36 kg, dernæst Kasper “the bream king” med 4,99 kg og Steen med 4,26 kg. Efter endt vejning pakkede vi sammen og vendte snuden hjem af. Jeg siger tak for en herlig dag! M.v.h. Victor.

2 replies
  1. Kærgaard
    Kærgaard says:

    Hvor er det dejligt at se, at rigtig mange ligger deres fisketure op her på siden. Det er vildt fedt at læse om turene og se billederne… Super du har fået lært at ligge ting op herinde Viktor 😉

  2. Rimtekongen-Victoria
    Rimtekongen-Victoria says:

    Jaaa jeg skal lige have et spark en gang i mellem, men vi var stadig 7 med den dag sååååå… Og Kasper mangler vi ikke lidt fra gudenåen i denne weekend eller, var det ikke noget med vasen og plænen? 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.