Årets 3. tur til Vissenbjerg

Søndag eftermiddag blev der plads til endnu en smuttur til Vissenbjerg. Ville ellers have været til Odense Å, men med kun 10-15 levende maddiker tilbage fra sidste weekend, valgte jeg Vissenbjerg – hvor man ikke får ballade hvis man fisker med orm… Samme taktik som de sidste par ture, og i dag var der lidt flere pæne fisk at fange. Jeg sluttede med en fangst på 5,5 kg, fordelt på 27 brasen/skimmer og 28 skaller/aborre. Håber på en enkelt tur mere i næste weekend, herefter skal grejet pakkes, og om 1½ uge smutter Bjarne og jeg til Tyskland til Browning-meeting. 4 dage hvor der bare skal fiskes 🙂

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.