Ferup Sø. Kom og fisk den 21 juni!!!!

I går var jeg en tur ude at fiske med Jesper. Turen gik til Ferup Sø i Kolding, den er en del af Dons systemet, men modsat de andre søer i systemet, er den ejet af naturstyrelsen.

Derfor ønsker naturstyrelsen at lave et arrangement ved søen tirsdag den 21 juni, hvor folk kan komme at se hvad medefiskeri er for noget. Og de vil også gerne prøve at grille nogle af de fisk der bliver fanget, så har du mod på at smage en skalle, så er det her. Hvis ikke lige det er sagen, er jeg sikker på der også vil være en grill pølse, til de kræsne.

Så hvis du er frisk den 21 juni fra klokken 17, så find medegrejet frem og kom til Kolding. Tilmelding og mere info ved Jesper på Tlf:20996119

Lidt om fiskeriet. Vi var rundt at kigge i hele søen for at finde et godt sted at sidde, og valget faldt på et lige stræk på sydsiden af søen, ved siden af det gamle pumpehus. Søen er rigtig fin, med lidt åkander rundt i søen. Dybden var 1,5-2 meter dyb.

Vi var spændte på hvad vi ville fange, da det var mange år siden at Jesper havde fisket der sidst. Så vi fik rigget ud, Jesper med Pole, Feeder og Match, og jeg valgte Tap og Metode Feeder. I starten gik det lidt sløvt, Jesper med 2 skaller den første halve time og jeg 0 fisk. Men stille og roligt indfandt fiskene sig på vores pladser og vi fangede så jævnt med skaller.

Det var rigtig fine skaller på 200-300 gr, og vi fangede også lidt flire senere på aftenen. Der blev ikke fanget nogle brasen, men en lokal biolog spottede en brasen længere ude i søen, så de er derude. Vi sluttede ved 20 tiden, og Jesper endte op med 6,2 kg og jeg endte med 6,4 kg. Alt i alt en super dag i et nyt vand. Så håber jeg der er nogle som har tid og lyst den 21 juni, jeg er i Polen til EM, så jeg kommer desværre ikke.

Simon

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.