Suderfeber

Så er det så småt at være slut for suderfiskeriet i år for mit vedkommende, da fiskeriet i åen og kystfiskeriet efter havørred om natten begynder at trække en del nu og hen over sommeren, men kunne dog ikke sige nej til endnu en lille tur i en arbejds kollega`s private mose på nordfyn omkring hvor jeg arbejder.
Så jeg kom afsted kl. 4.15 og fik stillet medegrejet op endnu engang, og pakket take a`parten ud i 11 meters længde med 2,1 mm hollow elastik og et lille 2 grams flåd, som et par gange før i år var det en rimelig sløv opstart den første time til halvanden, men så kom der heldigvis en del fødesøgende sudere ind og viste sig i fodret, men kunne dog ikke få dem til at hugge – Hmm, klokken skulle blive tæt på ca kl. 7,30 da flådet endelig gik under som et traditionelt suderhug, som senere viste sig at være en rigtig fin suder på 3 kilo rent og 55 cm, som leverede en rigtig god og underholdende fight på tappen, fik desværre ikke andet end skaller resten af morgenen.

Derudover nåede jeg at fange mig et hav af myggestik…!!!

Mvh. Allan Nielsen – Vends
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.