24 timers – flere billeder

Her er lige lidt flere billeder fra 24 timers i växjö.
Samt en lille forklaring til Andreas´s indlæg.

Traditionens tro skulle OSK til Sverige, I år med 2 hold. De unge gutter – Team Bombix (Andreas, Victor, Kasper og jesper)- var med for første gang..

De faste ritualer skulle følges – mødes ved Ole og pakke grej, spise på grillen i Helsingør, holde ved slikbutikken i Strömsnäsbruk, samt Lagaen hvor der tidligere er fisket 24 timers. Holde ved søen i Växjö, inden vi kørte ud og grillede i skoven, ved vores lille camp OSK. Det lave telt, skyldes at de unge havde sat telt op, og da vi kom ned til teltene senere, lå det næsten helt ned, både pga lidt regn, men vist mere pga dårlig opsætning..
Senere fredag aften kom Jon og Eiberg til vores lille camp, som skulle fiske 24 timers kun 2 mand (der fiskes på 2 pladser i 24 timer i træk) – det var vist lidt toff.

I år var der lavet 4 pladser på den modsatte side af søen, og derfor var der kun placeret 2 hold på “broen”, og 6 hold ud langs dæmningen. Dette gjorde at OSK meget gerne ville trække enten plads 1 modsatte side, eller pladserne på broen. Det viste sig at John Eiberg trak kantplads,og Osk trak plads 7(kanten på dæmningen) og Team Bombix trak lige ved siden af OSK. Så vi kunne holde godt øje med hinanden.

1. indvejning efter 8 timers fiskeri, havde Bombix næsten 18 kg, OSK havde ca 47 kg. og Browninggutterne havde 44 kg. Højeste vægt ved 1. indvejning var 69 kg, så vi var kommet lidt bagud, men optimismen var stadig høj om aftenen, for der kan ske rigtig meget hen over natten.
Det viste sig at OSK tog ca 80 kg i skaller fra tidlig morgen og til slut. Selvom de var meget i tvivl, om de skulle blive og satse på skallerne eller de skulle finde de store bamser ude på feederen.
Da lasse skulle veje alle fiskene ind, var hans eneste kommentar “fy faen da, vi kommer ikk hjem i dag”.
da indvejningen var slut, kom Mark skuffende tilbage, og meddelte at OSK havde tabt 1. pladsen med 3 kg – endte på 147 kg. Så det var da lidt øv.
men pyt, nr 2 er jo også godt nok. Så vi fik pakker bilerne og kørte til præmieoverrækkelse.
Det viste sig så at der var en regnefejl, så OSk endte på 1. pladsen og 2. pladsen blev FK Balans med 144 kg, så det var noget af en overraskelse for OSK – men så blev ca halvdelen af turen da betalt 🙂

Team bombix endte på en flot 5 plads med 106 kg – hvilket de vist selv var noget overrasket over.

Jon og Eiberg sluttede med 76 kg, hvilket ragte til en 9 plads, hvilket også er flot taget i betragtning af de kun var 2 mand afsted.

Alt i alt en rigtig hyggelig tur, og med en sejr mere i posen.

Det var 5. gang at Ole vinder stævnet – han er jo også en gammel rotte i dette stævne. han startede i 1981 med at fiske 24 timers, som sidenhen har givet 5 stk 1. pladser og mange 2. og 3. pladser.

En opfordring til at tage til Sverige og fange en del kg.

Karina

3 replies
 1. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Må man bruge Doping i form af Energi Drik eller kaffe eller en Kanyle med koffein direkte ind i armen?

  Sensas må da have sådan nogle pose med koffein som man kan hænge op ved siden af sin Rive box. 🙂

  Nej Spøg til side. Det ser ud til at i har haft en fantastisk tur. Tillykke med Sejren!

  Mvh Elo

 2. Karina
  Karina says:

  Takker på holdets vejende 🙂

  Normalt er der lavet kaffe til Ole under natfiskeriet, og Stig havde noget svensk energidrik..

  Normalt fisker Stig og Ole fra ca kl 23 til 04-05. lars skulle have nogle timers søvn, så han også kunne køre turen hjem til DK igen. Derefter tager Stig og Ole sig en kort blunder i teltet 1-3 timer – indtil det bliver for hot at sove i teltet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.