Växjö 24 timers

Så er de 2 danske teams (OSK og Team Bombix) kommet godt hjem efter det traditionsrige 24 timers stævne i Växjö i Sverige. Med få ord kan turen beskrives således:

Regnvejr – færger – kørsel – blandet slik – meget lavt telt – grillmad – hygge – fedt fiskeri – fine brasner – mange skaller – drab af fisk (pga. ny lov) – natfiskeri med søvnige fiskere som følge – endnu flere skaller – overraskelse hos Bombix om vægten (106 kg) – skudt til en 30-50 kg – OSK regnede forkert, troede på en anden plads – OSK vandt med 100 og nogle 40 kg !

Lang køretur hjem – udpakning og afsmidning – tak for en fed tur !

Har vedhæftet et par billeder, flere kan ses her, orkede ikke at ligge alle herop..

MVH:
Andreas Reinau

9 replies
  1. John E.
    John E. says:

    vi fik begge een times søvn på skift, desværre var det for begges vedkommende midt i skalle bonanza. dvs jon gik op og sov en time i bilen og i mellemtiden var fiskeriet begyndt at køre efter en nat hvor der absolut intet var sket fra kl 23-04
    da kl var blevet 6 og fiskeriet kørte godt der udaf var jeg blevet så træt at jeg blev bange for at vælte forover i vandet fra kassen fordi jeg undertiden sad og sov, så jeg blev nødt til at have en snorker på en times tid.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.