VM 2011 – torsdag og fredag – med billeder fra fredag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

kort update fra torsdag og fredag.

Der blev fanget mellem ca 5 og 11,5 kg torsdag. En rigtig varm dag, hvor fiskerne led under sammenpakningen, vil skyde på der var ca 35 grader. Der måtte kun fiskes mellem 10 og 14, da der skulle være åbningscermoni om aftenen. Den forregik i Ferrea, som ligger ca 25 km vest. Det foregik fra kl 18.30 til 20.30, men det føltes som en uendelighed, bare at stå og vente, samt høre alle nationalmelodier, og høre hele holdet blive præsenteret..

Skulle bagefter finde noget aftensmad, men efter Peter l gps, kom vi rundt i nogle MEGET SMÅ gader. Det ene sted, skulle Rene have hjælp af Ulrik og Ole, for at komme rundt uden at lave skrammer på Braasch´s bil. Peter L snød, og tog den vist tværs over et torv eller en gågade… Men alle kom sikkert hjem, og det blev pizza fra vores pizza resturant. Ringer bare og siger PIZZA DANIMARCA, og så ved de hvad det drejer sig om.

I dag fredag sad de i boks 11. der blev fanget mellem 0,5 og ca 3 kg, så det var ikke det vilde.
Der kom endnu en art til listen. Stig fangede en ål..

Kasper Struck kom først senere om formiddagen, da han ikke havde det god torsdag aften, og vi skulle jo gerne have ham på benene igen hurtigst muligt, så han fik lige noget ekstra søvn og nogle “doping piller”, så var han næsten på dupperne igen.

I morgen, meget tidligt går det løs, de skal sidde i følgende sektioner.

A – Kasper
B – Stig
C – Ulrik
D – Simon
E – Peter

Billeder fra fredag kommer senere

Karina

11 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Jeg er spændt på hvad drengene kan udrette dernede – Italien fører med 11 point (!) foran Holland med 12 point (!!!). Tyskerne har 49 point.

  Hvis de kan ligge omkring nr. 20 for hold, så vil jeg klappe i mine små hænder 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.