Action på kortpole

    NY
  • 0

Det fantastiske vejr fredag tvang mig ud og fiske… Jeg havde en del maddiker i overskud fra sidste weekend og de skulle selvfølgelig bruges. Jeg valgte at fiske karper og karusser på et 3 m karpekit jeg normalt bruger til take-a-parten. 3 meter 1,4 mm elastik, 1,2 grams vindflåd, 0,14 hovedline, 0,12 forfang og en 14ér krog. Foderet var 1 kg Betain Mussel Mix, blandet med maddiker. Nu skulle der bare hygges og slappes af i det fedeste vejr. Efter få minutter kom de første fisk på land – og fiskene fortsatte med at hugge i de godt 4 timer jeg kunne nå at fiske denne dag. De største karper på lidt over 2 kg gav nogle vilde fights på den korte stang, hvor jeg var heldig at vende fiskene inden linen røg. Havde 2 net med – små fisk i det ene, så de ikke blev mast af de større. Kl. 19 pakkede jeg sammen efter en rigtig godt fiskeri, knap 25 kg karper og karusser på kort stang – det var squ sjovt 

2 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Hej Tokio

    Du har ret i at der er lidt arbejde i den slags fiskeri. Og jeg blev da også nød til at strække armen nogle gange for ikke at sprige forfanget. Men det var sjovt – specielt så sent på året hvor fiskene normalt ikke så sultne.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.