I regn og blæst hugger fiskene bedst

1½ time med 10,5 meter Take Apart, lidt ½ kg forfoder (1/4 kg Browning Black Magic og 1/4 kg. Sort Ler) samt pinkies i forfodret og på krogen = 95 skaller og 3,7 kg, ikke dårligt på denne årstid – der er måske alligevel noget om at fiskene hugger bedst i regnvejr ?.

Det var hvad det kunne blive til denne søndag, hvor himmel og hav næste stod i et. Det regnede stort set hele tiden og jeg turde ikke at ligge stange fra mig p.g.a. de kraftige vindstød. Men skallerne var ivrige, stort set ingen døde perioder.

Nu er det tiden til at få tørret grejet af så det er klart til næste tur (måske i næste weekend).

God søndag til jer alle.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen
Team Browning

5 replies
 1. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Har vi ingen billeder taget?
  Mht. til næste weekend, er der jo et super fedt vand der udgør rammerne for 3. runde af Winther League, hvor du jo ligger godt til 🙂

  Måske vi ses i Velbæk?

  Casper Kærgaard
  Team Preston

 2. Bjarne
  Bjarne says:

  Min ældste datter har taget memorykortet til kameratet, idet hun selv har købt et kamera, men glemte lige at der skulle et hukommelseskort til, så desværre ingen billeder denne gang. Næste vinterleage -. måske.

 3. Bjarne
  Bjarne says:

  Jeg havde lavet 2 foderpladser med ca. 4 meters mellemrum, fodrede på 10 meter distancen, således at flådet fiskede lige over forfodret, når jeg fiskede 10,5 m. idet der var kraftig pålandsvind og flådet drev derfor indad. Jeg ændrede ikke på dybten på noget tidspunkt og jeg fangede dem med en bulk ca. 25 cm fra krogen og havde ca. 5 cm. slæb.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.