With a little help…

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Vi var i dag taget 2 mand høj til Susåen, hvor der i den seneste tid er blevet taget nogle flotte fangster af rimter. Vi valgte selvfølgelig at starte med de pladser der havde været hottest, men det var ikke umiddelbart nogen lykke. Vi fangede nemlig absolut ingenting den første times tid, og vi valgte derfor at pakke grejet sammen og køre op og prøve det fritlagte stykke.

Det var heller ingen umiddelbar succes – masser af vand, en fin farve i vandet, men absolut ingen fisk.

Herefter kørte vi op til stryget, og prøvede at køre flåddet igennem nogle gange, men det var som om åen var helt tom for fisk i dag. Inden ydmygelsen blev komplet, valgte vi at give de første pladser en ny chance, inden vi ville køre retur til Odense. Vi startede opstrøms på stykket, og fiskede os stille og roligt ned mod bilen. Da vi nåede de oprindelige foderpladser skulle der kun 1 drev til, så røg flådet under og den første rimte var kroget.

Vi blev selvfølgelig på disse pladser og fiskede godt 2 timer her, og det lykkedes os at fange samlet 14 rimter, og herudover have kontakt til ca. det samme antal. Bedste fisk var en fin, tyk sag på 2,3 kg, og samlet havde vi 22 kg i rusen.

Da fiskeriet gik lidt kold omkring kl. 15, pakkede vi sammen og trillede mod Odense igen. Heldigvis med en god fiskedag i erindringen.

4 replies
 1. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Det virker meget som: er de der hugger de, og ellers surt, lige meget hvor mange talenter man ellers mener man har… ¨

  men det er jo sjove fisk… og der skal godt nok trækkes hårdt i stangen før de kommer til nettet..

 2. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Det var super fedt at fange nogle rimter i den størrelse:), det skal lige siges at vi prøvede rigtig mange ting, forskellige agnvalg og agnkombier. Vi gik også lidt frem og tilbage for at finde fiskene, de var lidt spredt på det lille “område” vi fiskede i. Virkelig fed dag:D

 3. bingo fuel
  bingo fuel says:

  Jeg snuppede lige en tur i suså havn idag, havde 8 fisk hvor kun en enkelt af dem var oppe over 2kg resten var meget ens i størrelsen på ca 1,7kg…
  Jeg mistede desværre 5 fisk… huggene kom ca 12+15 meter nedstrøms for foderet, hvor eg holdte flådet hårdt tilbage og lod det svinge langsomt ind over sporet… dvs fiskene hugger lidt oppe i vandet…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.